ΙSΟRΑSΤ HELLAS Energie Bausysteme E.P.E.

ΙΖΟΡΑΣΤ ΕΛΛΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Ε.Π.Ε.

Κυρίες και Κύριοι,

Σκοπός μας είναι να σας ενημερώσουμε για τα δομικομονωτικά στοιχεία ξυλοτύπου και την μέθοδο δομήσεως - μονώσεως του συστήματος ISORAST που από το 1982 εφαρμόζεται και στη χώρα μας.

Το σύστημα ISORAST αποτελεί μιά νέα, επαναστατική λύση στο χώρο των δομικο-μονωτικών υλικών και στη μέθοδο δομήσεως-μονώσεως κάθε είδους κτιριακών εγκαταστάσεων (κατοικίες, ξενοδοχεία, Bungalows, επαγγελματικές και βιοτεχνικές/βιομηχανικές εγκαταστάσεις, ψυκτικοί θάλαμοι, νοσοκομεία, σχολεία, γραφεία κλπ.) που απαιτούν άψογη θερμομόνωση, αντισεισμικότητα και ταχύτητα κατασκευής.

Το σύστημα ISORAST είναι μια διεθνώς, και στην Ελλάδα, κατοχυρωμένη γερμανική ευρεσιτεχνία που ήδη από ετών έχει ευρεία διάδοση με άριστες εφαρμογές σε χώρες όπως η Γερμανία, Ελβετία, Γαλλία κ.ά. Την άδεια παραγωγής των θερμομονωτικών στοιχείων ξυλοτύπου στη χώρα μας έχει η Εταιρεία μας.

Σαν πρώτη ύλη στην κατασκευή των στοιχείων ξυλοτύπου χρησιμοποιείται το Styropor SE της BASF Γερμανίας, ή άλλο ομοειδές υλικό, το οποίο Styropor στους διάφορους τύπους και μετεξελίξεις του εφαρμόζεται στην κατασκευή μονώσεων εδώ και 60 χρόνια με απόλυτη επιτυχία σε περισσότερες από 52 χώρες.

Το σύστημα ISORAST έχει άριστες εφαρμογές στη δόμηση - μόνωση, γιατί παρέχει την δυνατότητα με ένα υλικό (το δομικομονωτικό στοιχείο ξυλοτύπου ISORAST) και με την ίδια εργασία (τη μέθοδο δομήσεως - μονώσεως ISORAST), να έχετε άριστα δομημένες και μονωμένες κτιριακές εγκαταστάσεις για το αντικείμενο της δραστηριότητάς σας σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και με τις μικρότερες δαπάνες.

 

ISORAST

ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ 

ΔΡΟΣΙΑ το Καλοκαίρι - ΖΕΣΤΗ το Χειμώνα

ΑΝΕΤΗ - ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΜΟΝΗ